ТОНДАХ® природно убави и долготрајни покриви!

Како да најдам референтни објекти на ТОНДАХ®?

Mediteran

Референтни објекти на ТОНДАХ® можете да најдете во менито под називот „Референци“. Таму ќе најдете голем избор на објекти со различна архитектура покриени со најрзновидни производи. Исто така во „Галерија на производи“ ќе најдете многубројни куќи со различни варијанти на покриви.

Доколку сакате да посетите некој референтен објект а не можете да го најдете, слободно јавете се на нашите телефони 033/ 361 332 или 033/ 362 152, или слободно испратете ги Ваште барања по емаил, на следната адреса office@tondach.com.mk и лично ќе се погрижиме за сите Ваши желби.

Со нетрпение ги очекуваме Вашите повици!

 

ТОНДАХ® Референци