ТОНДАХ® природно убави и долготрајни покриви!
 • Wienerberger

  Wienerberger е најголемиот светски производител на тули и фасадни тули, лидер на пазарот за покривна глинена ќерамида во Европа, како и за бетонски плочи и плочки во Средна и во Источна Европа.

  www.wienerberger.mk

  Повеќе...
 • Визуелизација на покрив

  Планирате да покривате, да го реновирате Вашиот покрив? Сакате да направите слика на Вашиот објект од соништата? Притоа да видите како би изгледале ќерамидите на ТОНДАХ на него?

  Повеќе...
 • Покривајте со ТОНДАХ

  Во историјата на архитектурата, не постои ниту еден период во кој, куќите со рамни покриви се дефинирани како стил на градба.

  Затоа и не постојат стари куќи со рамен покрив.

  Повеќе...
 • Конференција за Архитекти во Скопје

  Одржана 1. Wienerberger конференција за архитекти во Скопје

  Во четврток 22.6.2017. година во Скопје успешно се одржа Првата конференција на Wienerberger за архитекти.

  Повеќе...