ТОНДАХ® природно убави и долготрајни покриви!

Каде можам да купам ТОНДАХ®?

Производите на ТОНДАХ® можат да се купат во секое стовариште, градежна фирма или Вашиот изведувач. Доколку сакате подетално да се запознаете со бараниот производ, тука можете да изберете трговец, партнер.  кликни тука . Преку овој избор, директно стигнувате до професионалците кои се занимаваат со продажба и вградување на градежни материјали, меѓу нив и производите на ТОНДАХ®.

Секако дека информации можете да добиете и директно од нашиот реномиран и професионален ТОНДАХ® тим!