ТОНДАХ® природно убави и долготрајни покриви!

Услуга и информативен материјал

Благодарност кон сите кои ја посетивте нашата веб страница. Проектирајте го Вашиот пат кон иднината, информирајте се за природно убавите покриви на ТОНДАХ®, кои имаат непроценлива вредност. Ние креираме најдобра вредност за нашите купувачи, бидејќи имаме најиновативни решенија и целосна посветеност кон креирање на долгорночни односи со нив.

Како на наједноставен начин да дојдете  до ТОНДАХ®.
Само испратете ни информации за следните производи:

  • (Преглед: ќерамиди, форма, боја, покривна површина, референтни објекти, подкровна конструкција)

  • пр.: Октомври 2013

  • Со испраќање на овој формулар се согласувам, дека моите податоци можат да се искористат. Оваа согласност може да се отповика во секое време во писмена форма.

     

    Полињата означени со * мора да бидат пополнети!