ТОНДАХ® природно убави и долготрајни покриви!

Лични контакти

Со задоволство ќе Ве информираме, затоа Ве молиме внесете ги Вашите податоци за да закажеме термин.

  • ден/месец/година/час

  • Полињата означени со * треба да се пополнат!

  • Со испраќање на формуларот, ТОНДАХ го задржува правото да ги користи овие податоци. Оваа согласност може да се отповика во секое време во писмена форма.

     

    Полињата означени со * треба да се пополнат!