ТОНДАХ® природно убави и долготрајни покриви!

Посети и обуки

 • Посета на фабриката

  ТОНДАХ® Ве поканува да дојдете и да нѐ посетите, да ја запознаете фабриката од близу и да видите како произведуваме ќерамиди. Понатаму »

 • Обука на мајстори

  TOНДАХ® е отворен за секого! За сите заинтересирани кои сакаат да го збогатат своето знаење со нашиот производен процес и нашата посветеност на неговото постојано унапредување преку имплементација на највисоки стандарди на работење во технологијата. Понатаму »

 • Сигурност на покривот "сигурно = сигурно"

  Покрај ќерамидите како сигурен градежен производ од глина, ТОНДАХ® нуди и некерамички производи кои обезбедуваат уште поголема сигурност на покривот од разни временски непогоди. Тоа се нај различните држачи на ќерамиди. Збогатете го Вашето знаење, нашите стручни лица ќе Ви објаснат сe во врска со нив.

  Понатаму »