ТОНДАХ® природно убави и долготрајни покриви!

Алманах на Архитектурата

02. јун 2016
Се на едно место!

Официјалната церемонија која Винербергер ја организира за врачување на наградите Brick Award е и премиерна за промовирање на традиционалното издавање на книгата Brick 2016. Таа претставува луксузно издание, во кое се поставени сите финалисти - победници и номинирани, претставени од страна на меѓународни архитектонски писатели. Книгата се издава со поддршка на издавачката куќа Callwey и содржи информации за проекти, нивните архитекти, планови и импресивни фотографи.

 

Книгата Brick's 2016 можете да ја набивите на:  http://www.callwey-shop.de/brick-16.html

Погледнете ги добитниците на наградите за 2016 година http://wienerberger.bg/aktualno/wienerberger-brick-award-2016-pobeditelite