ТОНДАХ® природно убави и долготрајни покриви!

Елементи за вентилација

Капаците и елементите за било се сигурни, даваат убав т.е. целосен изглед на Вашиот покрив, овозможуваат природна вентилација на покривот. Елементите за покрив му даваат на Вашиот покрив да дише, а со тоа се избегнува создавање на влага и мувла.

Вентилација на било