ТОНДАХ® природно убави и долготрајни покриви!

Производи

 • Детали на покрив

  ТОНДАХ® нуди нај различни решенија за најдобра и најлесна изведба т.е. санација на Вашиот покривот.

  Запознајте ги деталите.


  Повеќе...

 • Покрив

  Покривајте со ТОНДАХ®! Ќерамидите на ТОНДАХ® се единствени кои нудат сигурност, заштита и благопријатни услови за живеење. Одговараат за сечиј вкус и стил на архитектура, тие се природни, облагородени во најразлични бои и ги има во различна форма.
  Повеќе...

 • ТОНДАХ® керамички додатоци

  Керамичките додатоци на ТОНДАХ® даваат сигурно и хармонично решение на покривот.


  Повеќе...

 • Tунинг "сигурно = сигурно"

  Некерамичките производи од програмата на TOНДАХ® Tунинг специјално се усогласени и изработени за секој тип на ќерамида. Можете да ги добиете по нарачка за секој модел! Повеќе...