ТОНДАХ® природно убави и долготрајни покриви!

Контакт

ТОНДАХ Македонија АД
МК- 2310 Виница
ул. „ИГМ Пролетер“ бр. 1
Teл.: ++389/ (0)33 361 332
Факс:++389/ (0)33 361 780
E-маил: office@tondach.com.mk

Кликни тука и пристапи на  Услуги.